Το Πρόγραμμα Πιστοποίησής μας

iso9001Συμβαδίζοντας πάντα με τον διαρκώς εξελισσόμενο κόσμο πιστοποιήσαμε το QUALITY SYSTEM της εταιρείας μας με τα STANDARDS του ISO9001και πρόσφατα τα αναβαθμίσαμε με την εκδοχή 2008 των κανονισμών. Ήταν η φυσική εξέλιξή μας ώστε να διατηρήσουμε την υψηλή μας ποιότητα παραγωγής.

Συμπεριλάβαμε το σχεδιασμό των προϊόντων RD στο πρόγραμμα πιστοποίησής μας επειδή αυτές ακριβώς οι δραστηριότητες καθιστούν την εταιρεία μας ικανή να βελτιώσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Το παγκοσμίως γνωστό Ελβετικό Ινστιτούτο SGS πιστοποίησε τα συστήματά μας και επιθεωρεί συστηματικά τα φυτά του καφέ ώστε να διατηρείτε και να βελτιώνεται η ποιότητα.

Μπορείτε να ελέγξετε το ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ εδώ και την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ εδώ.

Ο φιλικός προς το Περιβάλλον Καφές

logo RainforestΤο 2007 το CAFFE OTTOLINA ήταν η πρώτη εταιρεία καβουρντίσματος καφέ που προσέφερε χαρμάνια προερχόμενα από φυτείες πιστοποιημένες από την RAINFOREST ALLIANCE στην εταιρεία HORECA.

Η 60χρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με την επιλογή των καλύτερων ειδών καφέ από την RAINFOREST ALLIANCE γέννησαν το χαρμάνι “RAINFOREST”, που διατίθεται σε σακούλες του 1κιλού ή σε κονσέρβες των 250γρ.

RainforestΗ “RAINFOREST ALLIANCE”, υπό την αιγίδα της SAN η οποία είναι ένας διεθνής συνασπισμός οικολογικών ομάδων, συνεργάζεται με τους αγρότες που παράγουν καφέ και συμμορφώνονται με τις υψηλές προδιαγραφές της SAN για την προστασία των άγριων ζώων, των γαιών, των δικαιωμάτων των εργατών αυτών των περιοχών και των τοπικών κοινοτήτων.

Οι αγροτοσυνεταιρισμοί που πληρούν αυτές τις υψηλές προδιαγραφές επιβραβεύονται με τη σφραγίδα πιστοποίησης της  RAINFOREST ALLIANCE.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.rainforest-alliance.org

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησής μας                                                

ILOΤο 2009 το CAFFE OTTOLINA καθόρισε τις πολιτικές ώστε να εναρμονίσει το εταιρικό της σύστημα με τις αρχές περί ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Αυτές οι αρχές εγγυώνται την ηθική της παραγωγής προϊόντων και υπηρεσιών όσον αφορά το χώρο εργασίας ως βασικό σημείο πραγμάτωσης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Οι πολιτικές της κοινωνικής ευθύνης βασίζονται στη ΣΥΜΒΑΣΗ της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, στην παγκόσμια διακήρυξη των ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, στα ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, και στις συμβάσεις του ΟΗΕ ενάντια στο διαχωρισμό φύλου και στον ISO 9001 και τον κανονισμό 14001.

Το CAFFE OTTOLINA πριν αναθέσει ευθύνες φροντίζει η εταιρεία να δρα σύμφωνα με τους κανονισμούς περί ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ και ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ, ΚΑΝΟΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΙΣΘΩΝ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Η CAFFE OTTOLINA Α.Ε δηλώνει την προσήλωσή της στα ανωτέρω ως πρόμαχός τους.

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας Προμηθειών

SQMS2Το CAFFE OTTOLINA ολοκλήρωσε το 2009 το έργο της πιστοποίησης της παραγωγής σύμφωνα με το SQMS, ένα σύστημα ασφάλειας τροφίμων ώστε να εξασφαλίσει ότι κάθε τρόφιμο είναι απολύτως ασφαλές.

Το CAFFE OTTOLINA εγγυάται ότι το σύστημα παραγωγής, η τροφοδοσία και όλες οι διαδικασίες συμμορφώνονται προς τις καθορισμένες αρχές που διέπουν την ποιότητα.

SQMS_engΗ ακεραιότητα αντικειμενικής αξιολόγησης εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα αποκλείοντας οποιοδήποτε κίνδυνο βιολογικής, χημικής ή φυσικής μόλυνσης των προϊόντων.

Όλες οι διαδικασίες είναι υπό συνεχή έλεγχο και εκσυγχρονίζονται ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα.

Το CAFFE OTTOLINA δηλώνει την προσήλωσή του στις αρχές αυτές προσφέροντας πάντα την καλύτερη ποιότητα.